Important Announcement
PubHTML5 Scheduled Server Maintenance on (GMT) Sunday, June 26th, 2:00 am - 8:00 am.
PubHTML5 site will be inoperative during the times indicated!

Home
About
Total: 0

This bookcase is encrypted.

Enter
De meest gekozen stijlen zijn de Quick Step, Engelse Wals, Tango, Cha Cha, Rumba en de zeer populaire zuid-amerikaanse dans Salsa.

Onze dansstudio's zijn te vinden in Noord-Holland, in de regio Zaanstreek / Waterland en West-Friesland. Ben van Zegen is eigenaar van dansschool Pasofino geregistreerd in Hoogkarspel maar zijn scholen zijn in Zaandam, Purmerend en danstudio in Hoorn.

In de corona tijd is het niet mogelijk om dansles bij ons af te nemen, maar u kunt wel alvast voor 2021 u opgeven. Ben is overigens ook in te huren als privé dansleraar voor stellen die bijvoorbeeld een openingsdans willen instuderen.

Onze dansschool zal ook in 2021 weer speciale dansavonden organiseren voor vrijgezellen zowel heren als dames om mogelijk uw nieuwe partner hier te ontmoeten en te leren kennen.

Het stoffige image van stijldansen behoord tot het verleden door o.a. het tv programma dancing with the stars en de zuid-amerikaanse dansstijlen die tegenwoordig enorm populair zijn. Met name de Salsa en Rumba is met name voor jonge mensen / stellen een dansstijl met swing, passie en vermaak.

Iets oudere stellen willen ook nog graag stijldansen zoals de engelse wals leren. Wij gaan ervan uit dat begin 2021 de dansscholen weer open gaan, dus meld u alvast aan voor een gratis proefles en vermeld duidelijk uw gewenste lokatie. ( Keuze uit dansstudio Purmerend, Zaandam of hoofdvestiging Hoorn )