Important Announcement
PubHTML5 Scheduled Server Maintenance on (GMT) Sunday, June 26th, 2:00 am - 8:00 am.
PubHTML5 site will be inoperative during the times indicated!

Home
About
Total: 0

This bookcase is encrypted.

Enter
Onze thuishaven is de regio Noord-Holland waar wij het hele jaar door bedrijfsuitjes organiseren in West-Friesland, Zaanstreek en Waterland, Kop van Noord-Holland en natuurlijk Gooi en vechtstreek.

Afgelopen jaar 2020 zijn helaas veel uitjes gecanceld door Corona. Toch gaan wij ervan uit dat in 2021 wij onze klanten de bedrijven en organisaties mogen verwelkomen in onderstaande plaatsen.

Zoals Aalsmeer, Beverwijk, Egmond, Petten, Den Helder, Texel, Purmerend, Volendam, Hilversum, Hoorn, Schagen en de grotere steden Haarlem en Amsterdam.

Wij hebben speciale stadsarrangement voor Haarlem, Alkmaar en Amsterdam waaronder ook online teamuitjes als vrijgezellefeesten die wij hier organiseren.

Wij maken blij is ons motto, concreet betekent het dat wij zorgen dat ieder uitje een smile achterlaat en wij samen met u een geweldige dag voor u mogen verzorgen.

Lekker met de baas op stap ook in 2021, raadpleeg onze uitjes agenda voor 2021. Wij verwachten een stormloop op onze uitjes gezien ieder bedrijf de corona periode achter zicht wilt laten en graag er weer op uit willen.