Important Announcement
PubHTML5 Scheduled Server Maintenance on (GMT) Sunday, June 26th, 2:00 am - 8:00 am.
PubHTML5 site will be inoperative during the times indicated!

Home
About
Total: 0

This bookcase is encrypted.

Enter
De stoffen webshop is de stof en fournituren webshop met het grootste assortiment aan stoffen. Uiteraard tegen de scherpste prijzen en binnen 48 uur geleverd. Of het nu gaat om gordijnstoffen of voor kleding dan wel kinderkleding u vindt het bij stofnodig.

U vindt bij ons de nieuwste stoffen van katoen tot imitatie bont of gordijnvoering. Degelijke spijkerstoffen en nu in corona tijd hebben wij een grote voorraad stof voor het zelf maken van mondkapjes.

Keuze uit Winterspecials, outlet stoffen, voering, Viscose bedrukt, Verpleegster katoen, ongebleekt katoen, Velours de panne, tule, Terlenka stoffen, Tricot uni en jersey, strech en nog veel meer.

U kunt ons ook vinden op de stoffenmarkt in Utrecht, Almere, Delft, Hoofddorp en Leiden alleen nu even niet vanwege de Corona lock down maatregelen van de overheid. Maar u kunt altijd online uw bestelling plaatsen. Levertijd binnen 48 uur.

Een oud Hollands spreekwoord op de markt is uw gulden een daalder waard is nog steeds van toepassing bij de stoffen webshop van stofnodig en vanzelf sprekend bij onze stoffenkraam.

Bezoek onze website en laat u overtuigen van ons enorme aanbod en budget prijzen.