Important Announcement
PubHTML5 Scheduled Server Maintenance on (GMT) Sunday, June 26th, 2:00 am - 8:00 am.
PubHTML5 site will be inoperative during the times indicated!

Home
About
Total: 0

This bookcase is encrypted.

Enter
Als evenementenbureau is 2020 natuurlijk een drama jaar geworden. Wij stonden geheel volgeboekt voor de lente en ons belangrijke zomer seizoen, maar door corana zijn alle bedrijfsuitjes geschrapt. Gelukkig is er licht aan de horizon en zijn wij zeer hoopvol voor het jaar 2021 om weer fantastische bedrijfsuitjes in Noord-Holland te organiseren.

Het jaarlijkse bedrijfsuitje verbind en zorgt altijd voor een goede sfeer om elkaar als collega ook anders te leren kennen. Natuurlijk is de baas ook van de partij.

Uitjes en Eten heeft een geheel nieuw programma voor 2021 samengesteld en speciale stadarrangement in Haarlem, Utrecht, Alkmaar en Volendam.

Letwel wij organiseren bedrijfsfeesten en uitjes door het hele land dus niet alleen in de regio Kennemerland, Noordkop, Zaanstreek en west-friesland. Ook in de steden Rotterdam, Leiden en Delft kunt u evenementen van ons verwachten.

Wij hebben heel uitjes en activiteiten voor jong en oud, dames en heren en altijd maatwerk wat past binnen uw budget. Of het nu gaat om een personeelsuitje of teamuitje die u in Noord-Holland wilt organiseren voor uw medewerkers of team. Bezoek onze site voor het complete online overzicht aan bedrijfsuitjes voor 2021!