Important Announcement
PubHTML5 Scheduled Server Maintenance on (GMT) Sunday, June 26th, 2:00 am - 8:00 am.
PubHTML5 site will be inoperative during the times indicated!

Home
About
Total: 0

This bookcase is encrypted.

Enter
Wie is Aaro voor velen ondertussen bekend omdat Aaro vakantiewoningen al vanaf de jaren 90 de aanbieder is van vakantiewoningen in de Belgische Ardennen.

Rob Hoekstra overigens Nederlander is in 1993 de verhuurder van goedkope vakantiehuisjes en chalets in de Ardennen waar jaarlijks vele Nederlanders een huisje huren.

Maar ook biedt Rob groepsaccommodatie van 12 tot 30 personen. Grote omgebouwde boerderij die zeer populair zijn bij familieuitjes en groepsuitjes.

Aaro hanteert altijd scherpe tarieven, dus low budget huisjes maar ook luxe vakantiehuizen die uiteraard van alle gemakken zijn voorzien.

Uiteraard zijn de prijzen voor deze luxe accommodatie hoger dan in ons lagere segment. De verhuur periodes zijn weekend van vrijdag tot maandag, week verhuur en uiteraard meerdere weken.

Zie onze last-minute aanbiedingen op onze website, zeker in het hoog seizoen en vakantieperiode's zoals voorjaarsvakantie, zomervakantie en herfstvakantie zijn onze huisjes snel gereserveerd.

U kunt ook al voor 2021 boeken en Kerst / Oud op nieuw 2020. Heeft u vragen dan raden wij aan even contact met ons op te nemen.