Castelul Prințul Vânător De vânzare 2.650.000 €
Complex hotelier medieval de vânzare Situat pe meleaguri de poveste din inima Transilvaniei, țesând o călătorie în trecut, o incursiune în vremurile de mult apuse ale domnilor și domnițelor, haiducilor și cavalerilor, turnirurilor și ospețelor domnești, Castelul Prințul Vânător croiește o imagine unică a unei fărâme din istoria noastră.
Cele 18 spații de cazare destăinuie povești diferite, fiind gândite ca oaze de relaxare într- un cadru special. Sufletul castelului, restaurantul-locul unde se servesc mese îmbelșugate de mâncăruri cu specific românesc sau internațional- este amenajat în trei zone cu denumiri ce evocă amintiri medievale: Coliba Haiducilor, Casa Țărănească, Castelul lui Dracula. Terasa, grădina, fântâna, crama desăvârșesc întregul peisaj istoric rememorat. Prin specificul inedit, castelul in sine este un obiectiv turisitic, însă zona propune o multitudine de activități desfășurate atât în cadrul natural: drumeții, parapantă, speologie în Cheile Turzii; Cheile Turenilor; Colții Trascăului; Salina Turda; Băile Sărate din Turda; cât și în cadrul antropic: Mormântul lui Mihai Viteazu, Muzeul de istorie din Turda, Castrul roman Potaissa.
In paginile ce urmează vă invităm să descoperiți o parte din povestea Castelului Prințul Vânător, căci pentru a trăi întreaga experiență oferită de această locație este necesar să admirați cu proprii ochi vitraliile, sculpturile, frescele și toate celelalte obiecte din castel, unele unice în lume !
Cele trei zone ale restaurantului individualizează experiențe gastronomice unice în spații care emană atmosfera Evului Mediu.
Vlad Tepes nu a inspirat doar celebra legenda a Contelui Dracula, ci și design-ul complex cu ferestre din țepe și ziduri din piatră naturală al unei părți din restaurant, ce poartă denumirea de Castelul lui Dracula.
Cu siguranță că mesele îmbelșugate de care se bucurau cu câteva secole în urmă haiducii dupî o zi plină de jafuri și tâlhării pot fi regăsite în prezent la Coliba Haiducilor din restaurant, căci specialitățile cu specific vânătoresc servite aici oferă plăcerea unui ospăț haiducesc.
Vestiții meșteri maramureșeni și-au lăsat amprenta în lemnul de stejar folosit la făurirea mobilierlui din zona Casa Țărănească.
Crama spatioasă, cu o capacitate de 100 de persoane, prin atmosfera țesută de design-ul rustic, te îmbie să te lași fermecat de o degustare de vinuri.
Opere de artă, camerele de cazare sunt amenajate diferit, laitmotivul prezent fiind materialele naturale, precum piatra de râu și lemnul.
Ca o încununare a simțului estetic rafinat, băile sunt demne de basme cu prinți și prințese.
Sala destinată conferințelor.
Obiectele de lemn de pe terase au fost sculptate de mâna meșterilor populari de pe plaiurile maramureșene.
Csaba Urogdi 0744 338 688 [email protected]
Search
Read the Text Version
- 1 - 20
Pages: